Om ZensNature

ZensNature

Om ZensNature

Nina Hamrin

ZensNature drivs av Nina Hamrin med önskan om att det ska skapa goda förutsättningar för de som så önskar att finna vägar till god hälsa. Hon använder sig av olika traditioner beroende av vilket som passar bra in i situationen. Hon har sina rötter inom KBT, NLP, Coaching och österländska traditionella behandlingar.

På mottagningen kommer du bli bemött med ett holistiskt tänk där Nina ser till samarbetet mellan kropp och själ. Hon har en varm och hjärtlig inställning till livet och människors välbefinnande är viktigast i hennes praktiserande.

Här får din kropp flöde och energi via behandlingar eller nya tankar, tillvägagångssätt och nycklar för att bli starkare och självgående som individ. Det är viktigt att kunna skapa sig en god inre miljö och förutsättningar för att uppleva livsglädje oavsett vart i livet man befinner sig.

Nina har en historia inom orientering, gick idrottslinje, samt som säljare på Riksbanken innan livet tog en annan riktning. Nu arbetar hon med egen praktik som Kinesisk akupunktör, samtalsterapeut och karriärkonsult. De sista 15 åren har hon bland annat praktiserat Buddhistisk och Daoistisk meditation. Det har också blivit qigong och taiji med praktik hos munkar i Kina med fina läraren Jana Särman. Hon har ägt och drivit gym, wellnesscenter och yogastudios under 10 år och varit en omtyckt yogainstruktör.

Hon använder sig av Traditionell Kinesisk akupunktur med behandlingsformer som kopping, moxa och tui-na massage. Erfarenhet och praktik i Kina, Beijing på sjukhuset: China Academy of Chinese Medical Sciences, Dr Yang i Hjorthagen, Elisa Liao i Södertälje och Jana Särman. Utöver det samtalsterapeut med KBT, NLP, Coachning och har goda resultat som karriärkonsult.

Akupunktur Akademin Stockholm 3 år med praktik på sjukhus i Beijing, Kina

ICF Certifierad coach

Samtalsterapeut, KBT och stresshantering

Karriärkonsult

Hälsopedagog

Ägt och drivit gym, wellnesscenter och yogastudios

Yogainstruktör Ashtanga och Hathayoga

Buddistisk och Daoistisk meditation

Qigong och taiji

Hitta till ZensNatures mottagning

Välkommen till mottagningen på Näsbydalsvägen 14 i Täby, Stockholms norrort.

Adress och kontakt

Näsbydalsvägen 14
Täby, Stockholm norrort

info@zensnature.se
0731-563964

Information

Om ZensNature
Integritetspolicy
Köpvillkor

Följ oss på Facebook