Kinesisk Koppning

Koppning

Koppning behandlar spänningar och värk

Koppning används effektivt mot kronisk smärta och ryggvärk, vilket ofta är en fysisk manifestation av stress i olika former. Används även för att behandla inflammation, skapa blodflöde och motverka hetta fenomen. Men även för avkoppling, välbefinnande samt som en form av djupgående massage.

Muskelspänningar kan leda till fysisk smärta, vilket koppning hjälper till att minska. Människor med inflammation i kroppen upplever att det känns mycket bättre efter endast en behandling. Många människor lider av fysisk smärta vilket ofta innebär att en inflammation har ökat lokalt i just det området. Behandlingsformen koppning förbättrar blodcirkulationen i området genom att locka immunceller till den platsen för att trigga kroppens egna reparations- och återhämtningsprocess och på så sätt få svullnaden att gå ner.

Behandling och resultat

Första tillfället för koppning är normalt 30-60 min). Under själva behandlingen sätts bland annat glaskoppar på olika delar av kroppen med hjälp av vakum i glaskoppen. Känslan beskrivs olika från person till person som pirrande av vissa, avslappnande för andra. Kopparna sitter kvar efter behov och person. Varierar från ca 10-30 min.

Resultat kan upplevas redan direkt efter en behandling. Viss problematik kräver fler behandlingar. Ju längre tid man haft sjukdomsproblematiken, desto fler behandlingar krävs oftast.

990,00 kr60 min 
5 behandlingar.4 200,00 kr